Liefde in tijden van Tinder

Everything you need to know about love, sex, technology and relationships

Liefde in tijden van Tinder: het boek!

Na jarenlang onderzoek en heel wat blogposts, resulteerde mijn passie voor schrijven en onderzoek in mijn grote droom: een eigen boek!

In de liefde anno 2019 zijn sociale media en datingapps niet meer weg te denken. We lopen onze exen tegen het lijf op Facebook, gaan op zoek naar een nieuwe relatie via Tinder en communiceren via onze smartphone de hele dag door met iedereen die ons lief is. Maar wat doet dat met onze relaties? Veel meer dan je op het eerste gezicht denkt, zo blijkt!

In dit baanbrekende boek toon ik aan hoe Tinder en co. ons datinggedrag de afgelopen decennia grondig hebben veranderd. Ik maak korte metten met hardnekkige mythes over het verschil tussen online – en offline daten, probeer het algoritme van Tinder te ontcijferen en geef een antwoord op veelgestelde vragen als: Hebben we echt meer seks door Tinder? Zegt je smartphonegebruik iets over je relatie? Hebben Bridget Jones en co. ons opgezadeld met onrealistische ideeën over de liefde? En hoe overwin je Facebookjaloezie?

Ben jij Charlie-abonnee? Dan heb ik goed nieuws, want op Charlie kan je gratis van mijn schrijfstijl proeven.

Geen Charlie-abonnee maar toch nieuwsgierig naar mijn schrijfstijl? Check dan eens Het Dating Experiment of een stuk dat ik schreef over ontrouw.

Helemaal overtuigd? Bestel dan je boek bij Uitgeverij Lannoo, Bol.com, Bruna, … of maak een uitstapje naar je favoriete boekenwinkel!

Ik ben heel benieuwd naar wat je ervan vindt en wens je alvast heel veel leesplezier!

Laat een reactie na